Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Η

Ποιες επιλογές παράδοσης παρέχετε και ποιό είναι το κόστος;

Ελλάδα
Κόστος
 Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ άνω των 50 ευρώ, ανεξαρτήτως όγκου και βάρους του δέματος και περιοχής παράδοσης. Για αποστολές εντός Ελλάδος κάτω των 50 ευρώ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,90 ευρώ ανά αποστολή συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

Χρόνος αποστολής – Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Η παράδοση γίνεται σε 2-5 εργάσιμες μέρες. (Απομακρυσμένοι και δυσπρόσιτοι προορισμοί 2-7 εργάσιμες μέρες).

Εταιρεία Ταχυμεταφορών – Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ courier  σε οποιαδήποτε περιοχή εντός Ελλάδος Μπορούμε επίσης εάν μας το ζητήσετε να χρησιμοποιήσουμε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να χρεώσουμε για την παράδοση κατόπιν συμφωνίας με εσάς.

Εξωτερικό
Κόστος – Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα την χώρα προορισμού .

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χώρα. Για χώρες εντός Ευρώπης ο μέσος  χρόνος παράδοσης είναι 2-7  εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο ως οδηγός και με βάση το χρόνο από την παραγγελία. Η εταιρεία δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες λόγω εκτελωνισμού ή καθυστέρηση πληρωμής.

Μεταφορική εταιρεία – Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ courier.

Θα χρεωθώ επιβαρύνσεις κατά την εισαγωγή; 

Τυχόν δασμοί χρεώνονται όταν το δέμα φτάσει στον προορισμό της χώρας. Αυτά τα τέλη πρέπει να καταβάλλονται από τον παραλήπτη του δέματος. 
Δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτά τα τέλη, και είναι εφικτό να σας ενημερώσουμε για το ποιο θα ήταν το κόστος διότι οι τελωνειακοί και των εισαγωγικοί δασμοί διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα. 
Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο σας για τα τρέχοντα έξοδα πριν από την παραγγελία σας.

Τρόποι επιστροφής

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας στο 2310512971  από Δευτέρα εως και Παρασκευή 09.00 εως και 17.00 ή μέσω e-mail: eshop@mariel.gr. Ανάλογα το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία έχετε τις κάτωθι επιλογές .

  •  Αν η παραγγελία βρίσκεται στα χέρια του μεταφορέα τότε θα χρεωθείτε αυτοδικαίως τα έξοδα αποστολής προς εσάς και επιστροφής προς την εταιρεία .
  •  Αν ο πελάτης έχει παραλάβει το προιόν και επιθυμεί να το επιστρέψει για λόγους που ανάγονται σε αποκλειστική του ευθύνη τότε αυτοδικαίως χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα επιστροφής πρός την εταιρεία, καθ’όσον και τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής αν η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.  Σε κάθε άλλη περίπτωση, η εταιρεία μας θα σας χρεώνει τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος. Σας υπενθυμίζουμε να τονίζετε στις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε  ELTA COURRIER  ότι η χρέωση για τις αποστολές του προϊόντος είναι της εταιρείας MARIEL , διότι έχουμε εξασφαλίσει μια πιο προνομιακή τιμή για εσάς (8 ευρώ ανά αποστολή).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και αυτοκόλλητα.

Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του προϊόντος . Μπορείτε εναλλακτικά να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε από εδώ

Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση μόνο για είδη που είναι διαθέσιμα στο e-shop (Τα τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα επιβαρύνεται ο πελάτης).

 Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε email στο eshop@mariel.gr